TIMMERVAGN: WOODMAN

Rek pris från 18 480 kr ex moms

Smidig och prisvärd skogsvagn

På bilden visas en Woodman Pro.

Vagnen på bilden kan vara extrautrustad

Avestavagnens Woodman är en enkel, lätt och robust timmervagn som
fungerar utmärkt när du ska frakta ved och ris.

Woodmans chassi har en lättklättrande boggi som tar sig över den allra svåraste terrängen. Dess teleskopiska dragstång gör det enkelt att frakta lång ved upp till 5,5 m. Även grinden och främre bankarna är flyttbara. Chassit är galvat, robust och tål en tuff miljö.

Woodman finns i tre standardutföranden framtagna efter olika behov.

 

  • WOODMAN STANDARD art.nr. 15069

Woodman Standard är avsedd för handlastning, med en maxlast på 1300 kg. Hjulen är robusta terränghjul med god hållbarhet som tar sig fram bra i svår terräng. Vagnen har plats för 6 bankar och 6 bankhållare, vagnen levereras som standard med 6 bankhållare och 4 bankar. Du kan även köpa till fler bankar för hantering av kortare ved.

 

  • WOODMAN MANUAL CRANE art. nr 15070

Woodman Manual Crane är utrustad med en manuell svängkran avsedd för användning tillsammans med ATV med en bakmonterad vinsch. Dragriktning för av- och pålastning justeras genom att anpassa längden på kättingarna. Kranens maxlast är 250 kg. I paketet ingår även ett teleskopiskt flyttbart stödben för att säkra vagnen vid tunga lyft. Fyra bankar och sex bankhållare ingår i paketet.

 

  • WOODMAN PRO art.nr. 15071

Med Woodman Pro-paketet får du en komplett kranvagn med vinsch och användbara tillbehör. Woodman Pro är utrustad med en manuell svängkran som har en Warn Provantage radiostyrd elvinsch. Elvinschen gör det enkelt och smidigt att lasta ved och ris på vagnen utan större handkraft.

I Pro-paketet medföljer, förutom bankar och bankhållare, även ett fritidsbatteri med batterihylla, timmersax, brytblock, lastvippa och en laddkabel från ATV. Allt som du kan tänkas behöva för ett effektivt arbete i skogen.

 

Klicka här för att gå till hydrauliska kranvagnar