AVESTAVAGNEN

Det här är vi!

Vi brinner för att tillverka robusta vagnar med bra kvalitet som håller år ut och år in. Är det så konstigt?

Har du en fråga?

Har du kikat på vår sida frågor och svar? Eller har du en annan fråga? Fyll då i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Namn Telefonnummer E-post Fråga Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in

Kontakta oss

VESTELV AB/Avestavagnen,  Högboleden 47, 77461 Avesta, Sweden

+46 (0)226 763000

info@avestavagnen.se

Mon-Thurs: 8:00-16:00, Fri: 8:00-14:00 
Closed for lunch  11:30  - 12:30  

PRIVAT OCH FÖRETAG

Köpvillkor

Du kan handla hos oss både som företag och som privatperson. (Våra Auktoriserade återförsäljare har specifika villkor, kontakta Avestavagnen om ni är intresserade av att bli återförsäljare) 
Företagskunder betalningsvillkor: Etablerade kunder 30 dagar netto, för nya kunder gäller förskottsbetalning. Vid kundspecifika beställningar (special) över 50 000 sek, gäller 50 % förskott

Vi erbjuder företag finansiering via Wasa Kredit. Är du intresserad av att finansiera din vagn är du välkommen att kontakta oss. Detta gäller företag som kommer att nyttja sin vagn i företaget.

ANNULLERING AV ORDER: Vid annullering av bekräftad order faktureras 10% av totala ordervärdet.

Privatkunder betalningsvillkor: För privatkunder gäller förskottsbetalning. Produkterna lämnas ut när betalning kommer VESTELV AB/Avestavagnen tillhanda.
Leveransvillkor: Fritt fabrik (ExWorks). Alla leveranser som sker från VESTELV AB/Avestavagnen bokas med Sendify (det mest kostnadseffektiva fraktsättet hos: DHL, DSV, TNT eller UPS) om inget annat anges av kund. Leveransen blir då spårbar för dig som kund.  Fraktkostnad betalas av mottagande kund enligt fraktprislista (inom Sverige) för vikt upp till 28 kg. Leveranser av vagnar offereras för varje enskild order.

FRAKTPRISER 2024 (exklusive moms)

  • 0-3 KG           160 kr

  • 4-5 KG           180 kr

  • 6-10 KG         220 kr

  • 11-15 KG       280 kr

  • 16-20 KG       330 kr

  • 21-28 KG       390 kr


Betalningsinformation: Fakturor hanteras av Nordea Finans Sverige AB, betalning sker till bankgiro 5318-4719 eller postgiro 919420-0  (kontaktnummer till kundservice Nordea Finans Sverige AB 08-4025766).

Alla fakturor skickas via e-post till angiven adress. Om man ej anger en e-postadress vid ordertillfället skickas en pappersfaktura till leveransadressen till en extra kostnad av 50 kr. 

Företagsinformation: Org.nr 556791-2620 / VAT-nummer SE556791262001
Reklamationer och garanti: Avestavagnen lämnar alltid 10 års garanti på svetsade konstruktioner på produkter som används på det sätt som produkten är avsedd församt då produktens belastningen har skett inom ramen för produktens specifikationer. Om ett reklamationsärende uppstår ska det först rapporteras via info@avestavagnen.se. Avestavagnen ska därefter godkänna reklamationen innan produkten kan returneras till fabrik. Avestavagnen står inte för några fraktkostnader eller övriga kostnader i samband med en reklamation om inte reklamationen har godkänts innan retur. För godkänd reklamation åtgärdar vi felet/sänder en ny produkt/komponent och står för returfrakten till kund.
Om ett garantiärende uppkommer på en produkt eller komponent som inte är tillverkad av Avestavagnen gäller 1 års garanti från fakturadatum. 
svensk tillveRkning sedan 1998

Om oss

Avestavagnen tillverkas i Avesta - precis som det låter! Och det har vi gjort sedan 1998.

Vår vision har från början varit att tillverka robusta vagnar med bra funktioner och hög kvalitet som lämpar sig både för professionell användning och för den privata brukaren med höga krav. Än idag rullar många av de första vagnarna som tillverkades, vilket är ett gott bevis på den kvalitet som Avestavagnen står för.

VESTELV AB heter företaget och vi är i dagsläget cirka 30 anställda. Vi gör allt det vi kan göra på vagnarna själva - för vi vill ha kontroll på hela tillverkningsprocessen.

Vi har nyligen investerat i ny produktionsutrustning och nya monteringar för att vi ska kunna tillverka ännu fler vagnar.

Har du vägarna förbi Avesta är du välkommen att besöka oss och kika på våra vagnar! 

Vi arbetar med kända varumärken såsom Honda, Dunlop, Buscher, Valvoil, Bohnenkamp, Vanguard med flera.